Medicinteknik

Leasing och hyra av medicinteknisk utrustning blir en allt vanligare finansieringsform då fler ser fördelarna med bättre likviditet, samtidigt som man har tillgång till den senaste tekniken som krävs för en god patientvård.

Vi på North62° hjälper dig att hitta den finansieringslösning som är optimal för din verksamhet. Hos oss finns rådgivare med stor erfarenhet av medicinteknik som hjälper dig att räkna och planera din investering utifrån behov och det ekonomiska utrymmet som finns.

Vi förstår att varje organisation och investering är unik, därför har vi alltid en dialog med dig som kund för att kunna skräddarsy våra tjänster efter behov.

Det här kan du förvänta av oss

Utökad kapitaltillgång

Genom att finansiera era utrustning kan ni frigöra kapital för andra viktiga verksamhetsändamål

Flexibilitet vid expansion eller uppgraderingar

Med rätt finansiering kan ni snabbt anpassa er till förändiringar i verksamheten vare sig det är att expandera till nya platser, uppgradera teknik eller modernisera utan att belasta bolagets likviditet.

Leverantörsoberoende

Det spelar ingen roll från vilken leverantör du vill beställa dina objekt, vi löser finansieringen åt dig även om du skulle beställa flera objekt från flera olika leverantörer.

medicinteknik-provrör

Med oss som partner får du alltid