Varuautomater

Att ha tillgång till varuautomater (vendingmaskiner) har många fördelar för både företag men även deras kunder. Varuautomat ger tillgång till ett stort urval av produkter dygnet runt till låga driftskostnader. Vare sig det är till lagret, kontoret, gymmet eller lokala parkeringshuset så uppfyller varuautomaten ett viktigt behov.

varuautomat

Det här kan du förvänta av oss

Låg initial investering

Att hyra en varuautomat/kaffemaskin kräver vanligtvis en låg eller ingen initial investering jämfört med att köpa en egen maskin. Detta gör det till ett attraktivt alternativ för företag även om företaget skulle ha kapital att köpa maskinen i egen ägo.

Flexibilitet

Genom att hyra en maskin kan företag enkelt ändra eller uppgradera maskinen när behovet förändras. Detta ger flexibilitet att anpassa sig till förändringar i kundpreferenser eller företagets krav.

Inkluderad service och underhåll

Många hyresavtal för varumaskiner inkluderar även service och underhåll, vilket innebär att företaget inte behöver bekymra sig för reparationer eller underhåll.

Kostnadskontroll

Företaget kan enkelt budgetera kostnaden då kostnaden är fast och samma från månad till månad.

Riskminimering

Att hyra en vendingmaskin minskar risken för att företaget investerar i en maskin som inte används i den omfattning som man planerat. Skulle så vara fallet och förväntningarna inte uppfylls så kan maskinen bytas ut mot något som passar verksamheten bättre.

Med oss som partner får du alltid